Virtueel assistent voor online lanceringen

Werk samen en creëer meer ruimte in je bedrijf

veiligheid vertrouwen pas

Online lanceringen zijn hot. Een nieuw boek, product of dienst in korte tijd onder de aandacht brengen van je ideale klant of lezer is dé manier om meer verkopen te genereren. Werk je nu nog op de traditionele manier, dan mis je wellicht omzet. Als het automatische verkoopproces eenmaal is ingericht, creëer je meer ruimte in je bedrijf.

Maar voordat het zover is, kost het behoorlijk wat tijd en energie om het op te zetten. Hoe fijn is het dan als je deze werkzaamheden samen kunt doen met een Virtueel Assistent?

Ideaal voor jou als je meer tijd wilt besteden aan datgene wat belangrijk voor jou is en waar je goed in bent.

Zie jij er tegenop om aan de slag te gaan met online lanceringen? Stel je het daarom steeds uit? Beheers je de techniek niet en kost het je veel te veel tijd om dat allemaal uit te zoeken? Dat begrijp ik!. Je wilt veel liever je kostbare tijd aan die dingen besteden die jou energie geven en die jou succesvol maken.

En ik geef toe: in aanloop naar een online lancering zijn er enorm veel werkzaamheden die je kunt doen om van je lancering een succes te maken. Al deze stappen heb ik samengebracht in mijn 6 stappen programma naar een ‘succesvolle boeklancering met videomarketing’. Ik weet dus precies welke stappen je hebt te nemen bij het lanceren van een boek, product of dienst.

Kortom:

 • je wilt je niet bezighouden met al dat geneuzel en je blijven focussen op waar jij goed in bent
 • jij wilt vooral bezig zijn met je core-business en groeien met je bedrijf
 • jij hebt enorm veel ambitie en goede ideeën, maar je krijgt het alleen niet voor elkaar
 • jij wilt ook weer meer tijd hebben in je bedrijf
 • je kan wel wat ondersteuning gebruiken bij de ontwikkeling van je marketingplan om zo je bedrijfsdoelen te behalen
 • jij hebt iemand nodig die zowel uitvoerend als strategisch met je meedenkt

Met de virtueel assistent diensten van Armeedesign:

 • krijg jij de regie terug in je eigen onderneming
 • kan jij je focussen op datgene waar jij goed in bent
 • realiseer je weer meer tijd in je werkweek en creëer je ruimte voor groei
 • krijg je een zeer ervaren, professionele en bevlogen crossmedia designer die jou heel veel werk uit handen neemt
 • en iemand die met je meedenkt en de processen bewaakt

 

Ik weet als geen ander hoe je je zichtbaarheid vergroot en je online imago versterkt. Bij mij gaat het niet om de snelle online groei, maar focussen we ons op de lange termijn. Het vergroten van je know-like-trust factor, om zo je ideale klant te bereiken, is het uitgangspunt. Met een gezonde mix van online tools die bij jouw bedrijf passen, gaan we samen aan de slag en zorgen we voor het beste resultaat.

We maken van jouw website een klantenmagneet, creëren de ideale weggever en koppelen dit alles aan jouw online social media presence.

Aletta kan als VA erg snel schakelen, is flexibel en gaat snel tot actie over. Ze denkt mee in het proces en geeft bruikbaar advies.

Diana Stassen MSc.
Diana Stassen MSc. Ster in zorg

Voor een technisch probleem met mijn website heb ik Aletta ingeschakeld. Na een grondige inventarisatie wist ze het probleem te verhelpen. Wat mij opviel is de enorme technische kennis en accuratesse waarmee Aletta werkt. Aletta heeft mij dan ook naar volle tevredenheid geholpen.

Greta Krijgsman
Greta Krijgsman bgreat inbusiness

Welke werkzaamheden kun je van mij verwachten:

 • beheerderstaken website (maken van koppelingen met e-mailprovider, opt-in formulieren, blogartikelen, landingspagina’s en social media)
 • beheerderstaken e-mail (opstellen van nieuwsbrieven, automations en e-mail funnels)
 • maken van social media posts (LinkedIn, Facebook, Twitter en social media software)
 • grafische vormgeving en afbeeldingen (t.b.v. website, opmaak e-books, presentaties en social media)
 • videomontage (jij neemt de video op en ik maak er een publiceerbare video van)
 • YouTube posts (YouTube optimalisatie, plaatsing en ondertiteling)
 • Ondertiteling bij video's (1 minuut video = 1 strip, in video of los srt-bestand, levertijd binnen 24 uur)
 • Webinar ondersteuning (koppeling website, opmaak presentatie, live ondersteuning chat)
 • Yoast SEO plugin (site structuur, SEO Pro plugin inrichten/ gebruiken)

 successfully completed the Site structure course! successfully completed the SEO for beginners course!

 successfully completed the Yoast SEO for WordPress (block editor) course! successfully completed the All-around SEO course!

Ik beheers de volgende systemen: WordPress, Active Campaign, Autorespond, WebinarGeek, MailChimp, OptimizePress, Recur Post, Yoast SEO Pro en Google on Air. Maar andere systemen maak ik mij graag eigen.

Alle werkzaamheden vallen bij mij in dezelfde bundel en worden per 15 minuten verrekend. Ik houd in een overzicht nauwkeurig bij wat de werkzaamheden zijn geweest en wat de tijdsduur was. Je kunt op twee manieren deze werkzaamheden laten uitvoeren: op basis van een pre-paid strippenkaart of in een maandelijks abonnement.

Belangrijk om te weten:

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van de communicatie, die jij doet. Toets daarom regelmatig of je instructies duidelijk zijn. Daarnaast werken we in de digitale wereld. Heb jij behoefte aan fysiek contact, dan kan dat. Geef dit duidelijk aan.

Wees ook transparant over wat je zelf wilt doen, leren en wat je graag bij Armeedesign neerlegt.

Ga er niet automatisch vanuit dat ik direct begrijp wat je bedoelt. Stel daarom vragen of vraag om een samenvatting van jouw wensen. Het zou jammer zijn als hierdoor de werkzaamheden niet goed worden uitgevoerd.
Daarnaast is het fijn als er op gelijkwaardig niveau wordt samengewerkt. Armeedesign werkt maar al te graag mee aan jouw succes. Samen bouwen aan jouw ondernemersdromen is toch veel leuker?

 

Vergeet niet dat het inwerken even tijd kost. Maak daar dus tijd voor vrij. Houd er ook rekening mee dat Armeedesign een eigen tijdschema bepaalt. Heb je een deadline? Geef duidelijk je verwachtingen aan, stem dit af en spreek af wanneer de lancering start.

Uiteindelijk wil je voor een lange tijd samenwerken met je Virtual Assistant?
Dat zal ten gunste komen van de creativiteit. Delegeren zal in het begin niet gemakkelijk zijn, maar zodra je meer gaat loslaten, hoe meer jij je handen vrij hebt om je te focussen op je core business.

Samen gaan we er een succes van maken

Pre-paid strippenkaart

De strippenkaart is interessant voor jou als je van plan bent om incidenteel gebruik te maken van mijn diensten. Zo kun je aan mij wennen en kan ik jou en je bedrijf beter leren kennen.

* eenmalige opstartkosten € 75,00 (intakegesprek en inrichten online samenwerkingsomgeving)

* bedragen zijn exclusief 21% BTW en worden automatisch berekend, zodra je op de button klikt. Woon je in het buitenland, dan hoef je geen BTW betalen. Neem in dat geval dan contact met mij op om op een andere manier te betalen.

Aletta werkt alles tot in de puntjes uit! Als trainer is ze rustig en van de gedegen voorbereiding. Ze weet inhoudelijk erg veel van de onderwerpen die ze naar voren brengt, en is in staat dit te vertalen naar een werkbare training waar de deelnemers direct mee aan de slag kunnen. Als webdesigner is ze betrouwbaar, stemt de verwachtingen heel goed af en maakt af waar ze aan begint. Als mede-oprichter van 5D social media waardeer ik haar doorzettingsvermogen, meedenkende instelling en flexibiliteit!

Jantine Wijtsma
Jantine Wijtsma 10 voor werk

Maandelijks abonnement

Wil je als ondersteuning van jouw business continu gebruik maken van mijn diensten, dan is een abonnement de beste keuze. Deze wordt aan het einde van de maand verrekend op basis van het aantal werkzame uren.

* eenmalige opstartkosten € 75,00 (intakegesprek en inrichten online samenwerkingsomgeving)

Voordat je definitief voor mij kiest, hebben we eerst een kennismakingsgesprek via Google Hangouts van een half uur. We bespreken dan de werkzaamheden, wensen en wat je van mij kunt verwachten. Hebben we een klik, dan kunnen we spoedig samen aan de slag.

Lees hier de volledige voorwaarden van de strippenkaart en het abonnement.

Ja! Ik wil aan de slagIk neem nu contact met je op